Nieuwjaarsreceptie op 29 januari 2023

23 12 2022

Na 2 jaar zonder nieuwjaarsreceptie willen we in 2023 heel graag samen met jullie klinken op het nieuwe jaar! We hebben elkaar immers echt wel gemist in de lange coronaperiode.

In de feestzaal aan de Bevegemse Vijvers verwachten we jullie vanaf 11u voor heel veel fijne burenbabbels met (nieuwe) buren en en oude bekenden. Rond 13u klinken samen we op het nieuwe jaar, hopen we jullie een streepje muziek te kunnen aanbieden en komt het speechen aan bod. Nadien zal er koffie en gebak klaar staan om de hongerigen te spijzen.

Voor de allerkleinsten voorzien we een aangepast drankje en zal onze kinderhoek te leuk zijn om aan de rokken van mama te blijven hangen.

Na nieuwjaar krijgen jullie van onze vrijwilligers een flyer in de bus. Daarop vind je een invulstrookje. Inschrijven voor de nieuwjaarsreceptie kan door dit strookje af te geven bij buurtwinkel dirkske, door een mailtje te sturen naar info@bevegemseburen.be met je adres en aantal personen of door online in te schrijven via deze link.

Schrijf snel in : een gratis drankje staat dan op jou te wachten evenals je gepersonaliseerd naamkaartje.

We wensen jullie alvast een fijne kerst en een mooie start van 2023 met heel veel warmte, schoonheid en een blik van verwondering en betovering.

Advertentie

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: