Buurtdrankje, garageverkoop en circus op 17 september

3 09 2022

Na een geslaagde eerste editie vorige zomer zal onze tweede editie doorgaan op zaterdag 17 september. Tijdens de garageverkoop tussen 11 en 16u krijg je een unieke kans om iets te koop of te geef aan te bieden in je voortuin, garage of in het OLV College in de Ooststraat. Schrijf je gratis in via bevegemseburen@gmail.be en dan nemen je adres mee in ons plannetje met deelnemende garageverkopers in Bevegem.

editie 2021 : een deelnemend verkoopspunt

Je kan een bezoekje brengen aan de garageverkoop door je wandeling te starten aan het OLVC campus Bevegem in de Ooststraat 44. Daar krijg je een plannetje met de deelnemende verkopers.

de truc met de naalden : wie durft zaterdag ook?

We sluiten om 16u af met een kleinschalige circusact voor de kinderen op de speelplaats van het OLVC, waar we vorig jaar naast het circus ook genoten hebben van de guitige kinderblikken vol verwondering.

Naast het circus zal er ook een drankje en een hapje kunnen genuttigd worden, die de gezellige burenbabbels zullen larderen. Vorig jaar was het weer een kleine stoorzender, maar de grote overdekte speelplaats van het OLVC countert alle regenbuien.

We hebben echter mooi weer gevraagd. Iedereen welkom!

Advertentie

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: