Bevegemse toast op 21 januari

19 12 2017

Deze week krijgt u allen de uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging Bevegemse Buren in de bus. De derde zondag van januari is immers hét moment om nieuwjaar te vieren met uw buren uit Bevegem.
Zoals de traditie het wil, zullen enkele honderden buren van 0 tot +77 jaar vanaf 11u een praatje slaan, een glaasje drinken en een hapje eten. We toasten in ieder geval samen op het nieuwe jaar en luisteren naar de goede voornemens van de buurtvereniging en stadsbestuur. Dankzij onze sponsors kunnen we u 2 gratis consumpties aanbieden indien u inschrijft voor 10 januari.

sized_bevegemse_buren2016-3634[1]

Voor de jongere gezinnen zal ons kinderanimatieteam opnieuw de allerkleinsten eventjes uit handen van hun ouders nemen, en hen eveneens een aangename receptie bezorgen in ons kinderhoekje met puzzels, knutselwerkjes en elkaar.

bb2017_901

Onze burgervader heeft zich reeds verontschuldigd, maar schepen van mobiliteit Vansintjan zal ons informeren over toekomstige mogelijke oplossingen van het stadsbestuur voor verkeersproblemen in Bevegem.

Schrijf nu in via onderstaand formulier – naam en adres per persoon in te vullen onder comment – of via het invulstrookje, die u deze week nog in uw bus mag verwachten.Het invulstrookje mag je bij buurtwinkel Dirkske afgeven. Wij kunnen dan alvast jouw naam -en adresstrookje klaarmaken.

Advertenties

Acties

Information
%d bloggers liken dit: