Bevegem poetst op 11 maart

7 03 2017

Op zaterdag 11 maart trekken de Bevegemse Buren er weer op uit voor een propere buurt. Dan houden we immers onze jaarlijkse lenteschoonmaak in de wijk, want een propere buurt is een plezantere buurt. De laatste weken worden we geplaagd door zwerfvuil in diverse straten zoals de Lyceumstraat, Welzijnstraat, Bijlokestraat, Rododendronstraat waar onze stadsdiensten snel en gepast reageren. Het sluikafval wordt onderzocht en de buren worden geïnformeerd en aangemaand om een oogje in het zeil te houden. Onderstaande foto toont aan dat vuilnisbakken al eens gebruikt worden om (huishoudelijk) afval in en rond te plaatsen, wat zeker niet de bedoeling mag zijn.

zwerfvuilvuilbak

Als buurtvereniging willen we met onze poetsactie een steentje bijdragen voor een propere buurt. We starten om 9u30 aan het Heilig Hartplein gewapend met vuilniszak, prikker en handschoenen en gaan van daaruit in kleine groepjes door de straten van Bevegem. We eindigen allemaal samen aan de Bevegemse Vijvers, waar jaarlijks onze wijkinspecteur Thierry de buit komt inspecteren en de door ons vastgestelde beschadigingen aan straatinfrastructuur noteert.

poets (13 van 25)

De poetsvoormiddag sluiten we af met een fijne babbel, een warme tas soep en brood. De foto’s van vorig jaar geven alvast een sfeerbeeld. Tot zaterdag?poets-6132


Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: